Teak meubelen, Perzische tapijten en Woonaccessoires
+31 (0)70-3278255

Over ons

Eigen import, scherpe prijzen

Het totale assortiment Perzische tapijten, teak meubels, woondecoratie, barok spiegels en trendy spiegels is te zien in onze showroom en alles kan direct worden afgehaald (cash & carry). Je vindt de showroom op Bedrijventerrein Forepark in Den Haag.

In onze showroom hebben wij een zeer grote collectie Teakhouten meubels en Brocante spiegels (cash & carry). Ook vindt je hier een zeer grote collectie van Perzische tapijten, in alle maten (van 60 x 40 cm t/m 8,5 x 5 meter!).

Onze Meubels en woonaccessoires leveren we uitsluitend aan de eindgebruiker, zoals bv. voor je woning, kapperszaak of restaurant. De tapijten leveren wij zowel aan de eindgebruiker als aan diverse wederverkopers, voornamelijk winkels gespecialiseerd in Perzische tapijten maar ook woonwinkels en winkels met antiek. We leveren door heel Nederland. De showroom is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 17:00, voor de andere dagen moet je even een afspraak maken. En je  kan gratis parkeren voor de deur.

Tevens kan je bij ons terecht voor deskundige reparaties en restauraties en kunnen wij je tapijt op een geheel natuurlijke wijze reinigen. Desgewenst leveren wij ook ondertapijt, zodat je handgeknoopte tapijt niet meer kan verschuiven op de vloer. Te allen tijde bent je van harte welkom in onze sfeervolle showroom voor deskundig advies, taxaties en inruil van je gebruikte tapijt(en).

Sinds 2008 importeren wij ook meubels vanuit Indonesië. Als eerste voornamelijk klein meubels, spiegels en woonaccessoires uitsluitend voor onze winkel. Maar inmiddels is dat behoorlijk uitgebreid met allerlei soorten meubels en woondecoratie  zoals buffetkasten, sidetables, tuinmeubels, salon en eettafels, dressoirs, tuinmeubels en (brocante) spiegels etc.

De inkoop in Indonesië, voornamelijk van Java en Bali, doen we uitsluitend bij de kleinere werkplaatsen, daardoor hebben we een gevarieerd en duurzaam aanbod. Maar ook proberen we te zorgen dat de lokale economie niet wordt ondermijnt door de massale kap door de "grote jongens" voor de aanleg van palmolie plantages. Onze meubels zijn altijd van 100% verantwoord hout en onder goede arbeidsomstandigheden geproduceerd.

 

Ook de tapijten worden in Perzië bij kleinschalige knoperijen ingekocht en ook dat doen wel allemaal zelf. Zodat we precies weten dat wat wij inkopen ook netjes geproduceerd is en dat er voor alle partijen een eerlijke prijs wordt betaald. 

 

De meubels en tapijten worden tegenwoordig volgens het cash & carry model verkocht in onze showroom tegen zeer concurrerende afhaalprijzen. Maar bezorgen kan uiteraard ook, daarvoor staat per artikel een bezorg prijs vermeld. Maar heb je speciale wensen , woon je "om de hoek" en alle overige vragen? Bel ons  en er is altijd wel een oplossing!

Er komen regelmatig containers binnen met steeds een wisselend assortiment

Onze showroom mag je gebruiken als verlengstuk van je winkel. Wanneer jouw klant een speciale wens heeft kan je via ons een uitnodigingskaart krijgen, zodat je klant de groothandel kan bezoeken (als winkelier mag je hierbij uiteraard aanwezig zijn). Vraag gerust naar onze voorwaarden.