Teak meubelen, Perzische tapijten en Woonaccessoires
+31 (0)70-3278255

Over ons

Eigen import, scherpe prijzen

Het totale assortiment tapijten, meubels, woondecoratie en (barok) spiegels is te zien in onze showroom en alles kan direct worden afgehaald (cash & carry). U vind de showroom op Bedrijventerrein Forepark in Den Haag.

In onze showroom hebben wij een zeer grote collectie Teakhouten meubels en Brocante spiegels (cash & carry). Ook vindt u hier een zeer grote collectie van Perzische tapijten, in alle maten (van 60 x 40 cm t/m 8,5 x 5 meter!).

Onze Meubels een woonaccessoires leveren we uitsluitend aan de eindgebruiker. De tapijten leveren wij zowel aan de eindgebruiker als aan diverse winkels door heel Nederland. Onze showroom kunt u gebruiken als verlengstuk van uw winkel. Wanneer uw klant een speciale wens heeft kunt u via ons een uitnodigingskaart krijgen, zodat uw klant de groothandel kan bezoeken (u als winkelier mag hierbij uiteraard aanwetapijtenzig zijn). Vraagt u gerust naar onze voorwaarden. De showroom is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 17:00, voor de andere dagen moet u even een afspraak maken. En u kunt gratis parkeren voor de deur.

Meer over het onstaan van TTM Wonen