Teak meubelen, Perzische tapijten en Woonaccessoires
+31 (0)70-3278255

Over ons

Eigen import, scherpe prijzen

Het totale assortiment Perzische tapijten, teak meubels, woondecoratie, barok spiegels en trendy spiegels is te zien in onze showroom en alles kan direct worden afgehaald (cash & carry). U vind de showroom op Bedrijventerrein Forepark in Den Haag.

In onze showroom hebben wij een zeer grote collectie Teakhouten meubels en Brocante spiegels (cash & carry). Ook vindt u hier een zeer grote collectie van Perzische tapijten, in alle maten (van 60 x 40 cm t/m 8,5 x 5 meter!).

Onze Meubels een woonaccessoires leveren we uitsluitend aan de eindgebruiker. De tapijten leveren wij zowel aan de eindgebruiker als aan diverse winkels door heel Nederland. Onze showroom kunt u gebruiken als verlengstuk van uw winkel. Wanneer uw klant een speciale wens heeft kunt u via ons een uitnodigingskaart krijgen, zodat uw klant de groothandel kan bezoeken (u als winkelier mag hierbij uiteraard aanwetapijtenzig zijn). Vraagt u gerust naar onze voorwaarden. De showroom is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 17:00, voor de andere dagen moet u even een afspraak maken. En u kunt gratis parkeren voor de deur.

Tevens kunt u bij ons terecht voor deskundige reparaties en restauraties en kunnen wij uw tapijt op een geheel natuurlijke wijze reinigen. Desgewenst leveren wij ook ondertapijt, zodat uw handgeknoopte tapijt niet meer kan verschuiven op uw vloer. Te allen tijde bent u van harte welkom in onze sfeervolle winkel voor deskundig advies, taxaties en inruil van uw gebruikte tapijt(en).

Sinds 2008 importeren wij ook meubels vanuit Indonesië. Als eerste voornamelijk klein meubels, spiegels en woonaccessoires uitsluitend voor onze winkel. Maar inmiddels is dat behoorlijk uitgebreid met allerlei soorten meubels en woondecoratie  zoals buffetkasten, salon en eettafels, dressoirs en (brocante) spiegels etc.

Ook de inkoop in Indonesië, voornamelijk van Java en Bali, doen we uitsluitend bij de kleinere werkplaatsen, daardoor hebben we een gevarieerd en duurzaam aanbod. Maar ook proberen we te zorgen dat de lokale economie niet wordt ondermijnt door de massale kap door de "grote jongens" voor de aanleg van palmolie plantages. Onze meubels zijn altijd van 100% verantwoord hout en onder goede arbeidsomstandigheden geproduceerd. De meubels worden tegenwoordig volgens het cash & carry model verkocht in onze showroom tegen zeer concurrerende prijzen. Er komt gemiddeld elke maand een container binnen met steeds een wisselend assortiment.

Meer over het onstaan van TTM Wonen