Teak meubelen, Perzische tapijten en Woonaccessoires
+31 (0)70-3278255

Geschiedenis

Wie zijn wij?

Ons familiebedrijf bestaat al sinds 1974. We zijn in Leidschendam begonnen met het importeren van de mooiste Perzische tapijten naar Nederland. En inmiddels zijn we een gezellige woon (web) winkel met meubels, tapijten en woonaccessoires van over de hele wereld. Nog steeds voornamelijk door eigen import, maar ook via intensieve samenwerking met onze partners. 

 

In 1974 zijn we in Leidschendam begonnen als groothandel in Perzische tapijten en handwerk artikelen, Daar kwam al snel een grotere opslagloods bij in Den Haag en ook steeds meer particuliere liefhebbers wisten ons te vinden. 

In 1980 hebben we onze eerste winkel in Den Haag geopend. 2 Jaar later in 1982 kwam onze winkel in Winkelcentrum Leidsenhage, tegenwoordig The Mall of the Netherlands” in Leidschendam. 

 

In 1990 hebben we de showroom in het Forepark te Den Haag laten bouwen (onze huidige locatie).

 

Vanaf 2008 is TTM Wonen begonnen met het importeren van meubels en woonaccessoires uit Indonesië, voornamelijk uit Java en Bali. Deze verkochten we samen met de tapijten in onze winkel in Leidsenhage en de showroom in het Forepark. In 2012 is daar nog een tijdelijk filiaal bij gekomen in Leidsenhage tegenover onze tapijtenzaak. 

Door plannen voor de renovatie van Leidsenhage naar The Mall of the Netherlands, zijn we onze activiteiten voort gaan zetten in een veel grotere winkel in het winkelcentrum in 2014. 

 

In 2020 hebben we misschien wel de grootste en moeilijkste keuze gemaakt in onze geschiedenis en hebben we onze winkel locatie(s) een andere bestemming gegeven. 

 

Vanaf mei 2020 hebben we al onze activiteiten gebundeld in onze huidige locatie op het bedrijventerrein Forepark in Den Haag en zijn we de web-winkel met de “ouderwetse” service van een echte winkel inclusief een showroom van meer dan 1000 m2 waar je alles in het echt kan komen bekijken. Met eigenlijk maar 1 missie: Alles onder één dak kunnen aanbieden met onze persoonlijke service en directe betrokkenheid voor u / jou als klant. 

 

De voordelen van TTM Wonen Showroom