Teak meubelen, Perzische tapijten en Woonaccessoires
+31 (0)70-3278255

Geschiedenis

Wij zijn een familiebedrijf

Sinds 1965 importeren wij de mooiste Perzische tapijten naar Nederland. Ons bedrijf bestaat al sinds 1974. In onze showroom in het Forepark te Den Haag, hebben wij door rechtstreekse import de grootste collectie handgeknoopte Perzische tapijten van Nederland.

Iedere stad of streek heeft zijn eigen motieven en kleuren waardoor er een grote diversiteit aan Perzische tapijten bestaat. In Iran worden alle tapijten met de grootste zorg door ons zelf verzameld, rechtstreeks vanuit de knoperijen uit alle delen van het land. Ook trekken wij de woestijn in, om bij nomaden de meest authentieke tapijten in te kopen. Tevens betrekken wij de tapijten uit onze eigen ateliers, die speciaal met door ons geselecteerde en (natuur)geverfde wol en/of zijde geknoopt worden.

Hierna worden alle tapijten verzameld in Tehran. Waar in eigen beheer de laatste handelingen verricht worden, zoals wassen met natuurzeep, scheren, afwerken en een laatste inspectie van ieder tapijt voordat ze voor verzending gereed worden gemaakt. Vervolgens worden ze per vliegtuig of vrachtwagen naar onze showroom / groothandel in het Forepark getransporteerd.

Tevens kunt u bij ons terecht voor deskundige reparaties en restauraties en kunnen wij uw tapijt op een geheel natuurlijke wijze reinigen. Desgewenst leveren wij ook ondertapijt, zodat uw handgeknoopte tapijt niet meer kan verschuiven op uw vloer. Te allen tijde bent u van harte welkom in onze sfeervolle winkel voor deskundig advies, taxaties en inruil van uw gebruikte tapijt(en).

Sinds 2008 importeren wij ook meubels vanuit Indonesië. Als eerste voornamelijk klein meubels, spiegels en woonaccessoires uitsluitend voor onze winkel. Maar inmiddels is dat behoorlijk uitgebreid met allerlei soorten meubels, woondecoratie  zoals buffetkasten, salon en eettafels, dressoirs en (brocante) spiegels etc. De meubels worden tegenwoordig volgens het cash & carry model verkocht in onze showroom tegen zeer concurrerende prijzen. Er komt gemiddeld elke maand een container binnen met steeds een wisselend assortiment.

De voordelen van TTM Wonen Showroom